“Демократична България се разграничи от общата проява, организирана от симпатизанти, под

...
“Демократична България се разграничи от общата проява, организирана от симпатизанти, под
Коментари Харесай

Симпатизанти на ДБ и ПП останаха разочаровани

“Демократична България ” се разграничи от общата демонстрация, проведена от симпатизанти, под надпис " Продължаваме дружно "

“Демократична България ” уверено се разграничи от шествието “Продължаваме дружно ”, чиято организация стартира пред почивните дни от симпатизантите на обединяването и “Продължаваме смяната ”. Според позицията на пресцентъра на групировката проявата не е част от календара на Демократична България. Така се оказа, че сякаш общата изява не била обща, пише .

Организацията на на сякаш взаимната акция се случи в обществените мрежи. Шествието е под надпис „ Продължаваме дружно “, макар че двете партии взеха решение да не се явяват дружно на изборите на 2 октомври.

Проявата е с мото „ Заедно за самостоятелна България “. Обявена е за 18-ти септември в няколко огромни български града – в Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора. Включиха се и българи от Лондон.

От Демократична България обаче прецизираха, че нямат нищо общо с мероприятието. „ Общата демонстрация, проведена от симпатизанти, е самодейност на демократично мислещи хора, които имат своето виждане и право да провеждат мероприятия и събития, които отразяват техните позиции “, оповестиха от пресцентъра на Демократична България.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР